Sieg De Doncker en Maureen hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sieg De Doncker en Maureen hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Sieg De Doncker en Maureen hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

In ‘Familie’ zagen we maandagavond het licht uitgaan bij Koen (Sieg De Doncker). De slechterik stierf na een enorme klap tegen zijn hoofd. Eén voordeel: de acteur heeft nu een pak meer tijd voor zijn gezin. En wordt dat gezin straks nog groter?

De kijkers van ‘Familie’ namen maandag afscheid van Koen. Sieg kon dus met een gerust hart terug naar zijn gezinnetje. Op Instagram postte de acteur onlangs nog een foto met zijn dochtertje met als bijschrift ‘Niet te snel groeien, mijn lieve schat’. “Och, het gaat zo snel! Ze is zo slim en ze leert zoveel bij. Daarom is ’t goed dat ik even wat meer thuis kan zijn. Ik ga extra genieten van mijn gezin”, denkt Sieg erover in Dag Allemaal.

Sieg en Maureen zijn al meer dan drie jaar samen, en duidelijk heel gelukkig. In juli 2021 mochten ze hun eerste kindje, hun dochtertje Nelle, in de armen sluiten. Afgelopen zomer trok het gezinnetje in in hun nieuwe stekje. En begint het niet stilaan te kriebelen om hun gezinnetje wat uit te breiden?

Denken jullie al aan een broer of zus voor Nelle, zoals een waarzegster voorspelde? “Oei”, zegt Sieg duidelijk geschrokken in Dag Allemaal. “Waarschijnlijk komt er ooit wel een tweede kind, maar da’s nog niet aan de orde.” Een mogelijk broertje of zusje voor Nelle zal dus nog even op zich laten wachten.

Populair

Laatste nieuws