Eerste 'The Masked Singer'-deelnemer bekend? 'Familie'-acteur praat mond voorbij Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eerste 'The Masked Singer'-deelnemer bekend? 'Familie'-acteur praat mond voorbij

Eerste 'The Masked Singer'-deelnemer bekend? 'Familie'-acteur praat mond voorbij

Het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ belooft een knaller te worden. We weten al wie de nieuwe presentator is, wie in het speurderpanel zetelt en kregen al een glimp van enkele pakken te zien. Wie in de pakken zit, is natuurlijk nog een groot mysterie. Maar ‘Familie’-acteur Sieg De Doncker doet wel erg mysterieus.

Dat Jens Dendoncker de presentatiefakkel van Niels Destadsbader overneemt, weten we al lang. Maar zojuist werd ook de nieuwe jury bekendgemaakt: Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman zijn weer van de partij, en met Tine Embrechts en Bart Cannaerts verwelkomen we twee nieuwe gezichten. Maar de vraag blijft natuurlijk: wie zit in de pakken?

We komen elke dag een stapje dichter bij het nieuwe seizoen en fans zijn al druk aan het speculeren, over de pakken en wie achter de maskers zou kunnen zitten. Een naam die vaak terugkeert is die van Sieg De Doncker. Wat geen verrassende keuze zou zijn, want iedereen weet dat hij een pakje kan zingen.

Maar kruipt hij straks effectief in zo’n pak? “Goh, wie weet!”, antwoordt hij mysterieus in Dag Allemaal. “Ze maakten me ooit wijs dat ik kan zingen, maar of ik het echt kan?” Hij houdt de lippen stevig op elkaar. “De kijkers zullen het wel zien of ik over enkele maanden uit zo’n pak kruip. Of niet”, lacht hij geniepig.

Exit in ‘Familie’

Het zou zomaar eens kunnen dat Sieg straks achter één van de maskers zit. Op Instagram nam hij afscheid van zijn personage in ‘Familie’, dat maandagavond overleden is. “Exit Koen is geen exit Sieg”, schreef hij op zijn profiel. “Op naar nieuwe avonturen.” Het ziet er dus naar uit dat we het laatste van hem nog niet hebben gezien.

Populair

Laatste nieuws