Nuria uit 'Blind Getrouwd' verrast met geweldige gezinsfoto's: "Hoe top is dit!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nuria uit 'Blind Getrouwd' verrast met geweldige gezinsfoto's: "Hoe top is dit!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' verrast met geweldige gezinsfoto's: "Hoe top is dit!"

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke hebben samen met hun twee zoontjes het nieuwe jaar goed ingezet. Op oudejaarsavond organiseerden ze een verkleedfeestje en daar post de mama nu enkele toffe beelden van.

Nuria Gilizintinova kennen we nog van het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Ze trouwde toen met Stijn Van Poucke en meer dan zeven jaar later hebben ze nu ook al twee zoontjes samen, Théodore en Victor. Op haar Instagrampagina laat de mama nu zien hoe haar gezinnetje Nieuwjaar heeft gevierd.

Zo post ze verschillende kiekjes van hun verkleedfeestje. Zowel Nuria en Stijn als hun twee kinderen hebben zich verkleed als karakters uit de ‘Verschrikkelijke Ikke’-films. Nuria is Scarlet Overkill, Stijn is Gru en Théodore en Victor zijn twee schattige Minions. “Happy 2023, ja graag!”, schrijft ze erbij. “Meer feestjes, dansen, vieren, springen, stiekem snoep eten, knuffelen en zoenen. En dan uitgeteld in slaap vallen”, aldus Nuria.

In de comments staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers, want zij vinden deze foto’s heel leuk. “Prachtig”, “Mooi gezinnetje”, “Gelukkig nieuwjaar, wat een prachtgezin” en “Geweldig”, reageren ze onder meer. Ook hebben ze nog wat te zeggen over de look van Nuria. “Nuria, je bent een bom” en ” Wauw Nuria, je ziet er ongelooflijk knap uit”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws