Blind Getrouwd-kandidaten stomverbaasd door plotse nieuws over Brecht en Dziubi Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Blind Getrouwd-kandidaten stomverbaasd door plotse nieuws over Brecht en Dziubi

Blind Getrouwd-kandidaten stomverbaasd door plotse nieuws over Brecht en Dziubi

Na een knaller van 2022, het jaar waarin Brecht en Dziubi elkaar leerden kennen in ‘Blind Getrouwd’, stapte het koppel 2023 in met een verrassing van jewelste. De kijkers hebben het duo zo in hun harten gesloten dat het hen een nominatie opleverde voor de ‘Kastaars!’, de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen die op 28 januari worden uitgereikt.

“Brecht en ik zijn genomineerd voor een Kastaar - hoezo zelfs? - in de categorie ‘Deelnemer van 2022’”, schrijft Dziubi vol ongeloof op Instagram. “Daarbij komen we uit tegen kleppers van formaat, dus de kans dat we winnen is wel echt 0,0001%.” Maar het koppel geeft zich niet gewonnen. “Maar we willen het toch eens proberen! Stemmen kan via de link in bio”, roept hij zijn volgers op.

“Ik heb al zottere dingen zien gebeuren, alles kan nog!”, moedigt Christophe Ramont uit seizoen 5 van ‘Blind Getrouwd’ Brecht en Dziubi aan. “En ik moet zelfs langs bij mijn ouders om een e-mailadres aan te maken zodat zij ook kunnen stemmen. Dat zijn dan die zottere dingen die gebeuren”, lacht hij. “Enfin, go, go, go!” “Bangelijk”, denkt ook Winnie Bogaerts uit datzelfde seizoen erover.

Brecht en Dziubi hebben een serieuze achterban, zoveel is duidelijk. “Met veel plezier onze stem uitgebracht, veel succes!”, “Mijn stem hebben jullie”, “Go go go, jullie verdienen dit”, “Grote fan van jullie”, “Dik verdiend”, “Tof koppel”, “Al lang gestemd” en “Jullie zouden terechte winnaars zijn”, denken de volgers van de heren erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws