Na harde kritiek krijgt Tom Waes waanzinnig goed nieuws te horen: "Dankbaar" TV en Radio
TV en Radio

Na harde kritiek krijgt Tom Waes waanzinnig goed nieuws te horen: "Dankbaar"

Na harde kritiek krijgt Tom Waes waanzinnig goed nieuws te horen: "Dankbaar"

Tom Waes schittert sinds 1 januari terug op tv in een gloednieuw programma. Er is al heel wat geschreven over ‘Het verhaal van Vlaanderen’, maar nu heeft de presentator iets geweldigs te vertellen.

Tom Waes duikt in de Vlaamse geschiedenis in het nieuwe tv-programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’. Met onder meer indrukwekkende re-enactments van historische gebeurtenissen wist Tom het publiek te imponeren, maar niet iedereen is even positief over programma. Zo kreeg ‘Het verhaal van Vlaanderen’ heel wat kritiek te verduren omdat het meer dan 2 miljoen euro aan subsidies kreeg.

Dat nieuws schoot bij velen in het verkeerde keelgat, zeker na de vele ontslagen en besparingen bij de openbare omroep. Toch blijkt het prestigeproject van de VRT hoge toppen te scheren. Televisiebedrijf De Mensen deelt namelijk erg goed nieuws op Instagram. “Al 1.686.693 kijkers keken naar de eerste aflevering van ‘Het verhaal van Vlaanderen’. Dank je wel daarvoor”, klinkt het.

Ook Tom Waes kan dit fantastische nieuws bijna niet geloven. Hij deelt de post van het televisiebedrijf op zijn eigen Instagrampagina en schrijft er enkele mooie woorden bij. “Niet uit eigenlof, echt niet, wel uit dankbaarheid”, zegt de presentator. “Dank aan mijn hele ploeg. Dank aan jullie, de kijkers. Dank aan iedereen”, sluit hij af.

Lof

Het publiek reageert alvast laaiend enthousiast in de comments onder de post van Tom. “‘Het Verhaal van Vlaanderen’ is geweldige tv. Eindelijk nog eens een degelijk, goed en leerzaam programma”, “De max”, “Kijk nu al uit naar de volgende aflevering, erg interessant”, “Wauw, jij bedankt voor dit fantastische programma”, “Topper” en “Geweldig”, schrijven ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws