Verontrustend: na relatiebreuk moet Montana Meiland opnieuw harde klap verwerken Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Verontrustend: na relatiebreuk moet Montana Meiland opnieuw harde klap verwerken

Verontrustend: na relatiebreuk moet Montana Meiland opnieuw harde klap verwerken

Montana Meiland maakte op het einde van 2022 triest nieuws bekend. Zo onthulde ze dat zij en Dirk Hoogstraten een punt achter hun relatie gezet hebben. Echter laat Montana nu ook weten veel zorgen te hebben over het nieuwe jaar.

Eind december deed Montana Meiland al haar volgers opschrikken met een droevig bericht. “We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, schreef ze over haar breuk met Dirk op Instagram. “We hebben elkaar lief, maar gaan ieder ons eigen weg”, aldus Montana Meiland. Toch heeft het ‘Chateau Meiland’-gezicht nu nog meer minder goed nieuws.

Zo maakt ze zich grote zorgen over haar financiën. Montana heeft haar eigen winkel ‘Gifts & Interior’, maar er komen steeds minder klanten over de vloer. “Met de winkel was het in 2021 extreem druk, maar het was wat rustiger afgelopen jaar en dat is niet veranderd”, geeft Montana eerlijk toe aan Weekend. “Ik merk dat mensen wat meer de hand op de knip houden”, klinkt het.

Daardoor maakt ze zich zorgen over 2023. “Met álles dat duurder wordt. Je hebt toch een winkel vol luxe dingen. Als mensen gaan besparen, doen ze dat toch op dat soort uitgaven”, legt Montana uit. De kosten probeert ze te drukken door minder en goedkoper in te kopen en te besparen op de verwarming. “Ik heb hier gisteren staan vernikkelen, het was zó koud”, bekent ze.

Populair

Laatste nieuws