Ex-K3'tje Klaasje Meijer showt nieuwe look en lokt heel wat reacties uit: "Wow!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-K3'tje Klaasje Meijer showt nieuwe look en lokt heel wat reacties uit: "Wow!"

Ex-K3'tje Klaasje Meijer showt nieuwe look en lokt heel wat reacties uit: "Wow!"

Klaasje Meijer verrast haar volgers op Instagram met een nieuwe foto waarop ze er net iets ander uitziet dan gewoonlijk. Al snel krijgt ze heel wat reacties binnen van haar volgers.

Klaasje Meijer won samen met Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen de talentenjacht ‘K3 zoekt K3’ in 2015. In 2021 hakte ze een moeilijke knoop door en besloot ze om een andere weg in te slaan. “Ik wilde gewoon aan mijn volwassen leven beginnen, en niet alleen als dat plaatje gezien worden”, zei ze pas nog. "Ik wilde gewoon écht mezelf kunnen zijn”, aldus Klaasje.

En zichzelf kunnen zijn, dat motto neemt de zangeres ter harte. Het nieuwe jaar start ze niet alleen vol ambities en met een aantal nieuwe projecten op de planning, maar ook met een nieuwe look. Klaasje post op haar Instagrampagina namelijk een opvallende selfie. Zo draagt ze haar haren naar achteren én heeft ze veel make-up op. “Glam, af en toe”, schrijft ze erbij.

Haar volgers vinden dit plaatje alvast erg geslaagd en dat laten ze ook aan Klaasje weten. “Wauw Klaasje, heel mooi”, “Je ziet er echt supermooi uit”, “Wat een prachtige foto”, “Mooi schat”, “Je straalt helemaal”, “Echt zo mooi jij”, “Leuke foto van je”, “Vlam”, “Knapperd ben je toch” en “Je bent echt een topper”, klinkt het onder meer in de comments.

Populair

Laatste nieuws