'The Masked Singer' lost nieuwe beelden en fans zijn zeker: "Zij zit in dit pak" TV en Radio
TV en Radio

'The Masked Singer' lost nieuwe beelden en fans zijn zeker: "Zij zit in dit pak"

'The Masked Singer' lost nieuwe beelden en fans zijn zeker: "Zij zit in dit pak"

Het aftellen kan echt beginnen. VTM deelt steeds meer teasers van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ en de fans beginnen nu al te raden wie er in een van de pakken zit.

Wanneer ‘The Masked Singer’ opnieuw zal uitgezonden worden op tv, dat is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat dat niet meer te lang zal duren, want VTM lost steeds meer fragmentjes van het populaire programma. Zo krijgen we nu opnieuw een kort filmpje te zien op Instagram. “Beregoeie tip: koude pizza na een feestje”, schrijft VTM er nog bij.

Meteen reageren de fans laaiend enthousiast. “Omg, dat ziet er een leuk kostuum uit”, “Omg, hoe nice”, “Het pak is een beer” en “Zo’n beremooi pak”, schrijven ze onder meer in de comments. “Misschien een duo zoals Belle en het Beest?”, vraagt iemand zich ook nog af. Anderen wagen al meteen een gokje.

Verschillende mensen delen dezelfde mening, want de hoofdverdachte is niemand minder dan Jamie-Lee Six. “Sowieso Jamie-Lee Six”, klinkt het meermaals. “Omdat ze altijd beiregoe zegt”, verduidelijkt iemand. “Is inderdaad Jamie-Lee Six, al hoop ik dat het fout is. Programma moet nog beginnen, anders is er niets meer aan”, zegt een andere fan nog.

Populair

Laatste nieuws