Verdwijnt Quinten wel voorgoed uit 'Familie'? Maxime De Winne verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt Quinten wel voorgoed uit 'Familie'? Maxime De Winne verklapt meer

Verdwijnt Quinten wel voorgoed uit 'Familie'? Maxime De Winne verklapt meer

De tweede exit in ‘Familie’ van 2023 is een feit. Nadat Koen (Sieg De Doncker) om het leven kwam, moesten de kijkers gisteren afscheid nemen van Quinten (Maxime De Winne). Maar is zijn vertrek definitief? Of zien we de acteur ooit nog wel eens terug?

Exit Quinten. Hij vliegt straks de gevangenis in. “Maar aangezien mijn personage niet dood is, blijft een terugkeer altijd mogelijk”, zegt Maxime De Winne in Het Laatste Nieuws. “Maar daar ben ik nu niet mee bezig. Voor mij is het hoofdstuk 'Familie' afgesloten”, besluit hij. Klaar en duidelijk: Quinten zullen we niet gauw - om niet te zeggen niet - meer terugzien in de reeks.

Volgens Maxime is het verhaal van Quinten uitverteld. “Ik heb het gevoel dat ik er alles heb uitgehaald, ik kan niet met mijn rolstoel blijven vallen”, bedenkt hij zich. De acteur is naar eigen zeggen toe aan iets anders. “Ik vind dat ik na mijn rol als homo Tibo in 'Thuis' en Quinten in 'Familie' nu even genoeg maatschappelijke rollen heb gespeeld. Het is tijd voor een nieuw tijdperk. Voor mezelf maar ook voor 'Familie’”, denkt hij er duidelijk over.

Bovendien heeft Maxime al tal van andere projecten in het vooruitzicht. Zo blijft hij lesgeven en trekt hij momenteel Vlaanderen rond met een theatervoorstelling. En later dit jaar mag hij daar nog een toneelstuk aan toevoegen. “Het klinkt wellicht raar, maar dit afscheid voelt daarom ook aan als een bevrijding”, aldus de acteur.

Populair

Laatste nieuws