Hugo neemt moeilijk besluit na overlijden van Nicole: "Zou het zo gewild hebben" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hugo neemt moeilijk besluit na overlijden van Nicole: "Zou het zo gewild hebben"

Hugo neemt moeilijk besluit na overlijden van Nicole: "Zou het zo gewild hebben"

Het is intussen al een goede twee maanden geleden dat Hugo Sigal afscheid moest nemen van zijn steun en toeverlaat. Op 4 november 2022 stierf Nicole Josy na een ongelukkige val van de trap. Hugo pakt voorzichtig de draad van zijn leven weer op.

Tot iedereens grote verrassing trapte Hugo afgelopen weekend de avant-première van het vierde en laatste seizoen van ‘#LikeMe’ af in de Kinepolis van Antwerpen. Het was zijn eerste publieke optreden sinds het overlijden van zijn Colleke. “Ik vond dat niet lastig, want ik was daar als mijn tv-personage, schooldirecteur Wolfs”, vertelt hij openhartig in Het Laatste Nieuws.

“Achteraf voelde ik me zelfs goed en besefte ik dat ik me niet mag wegsteken of opsluiten door mijn verdriet. Ik moet verder”, beseft de acteur en zanger. Nicole heeft haar wederhelft altijd aangemoedigd om aan de slag te blijven. “Ook als zij er niet meer zou zijn. Ze vond dat ik goed was in wat ik deed en dat het mij gelukkig maakte. Ik wil haar raad opvolgen”, besluit Hugo.

“Opdrachten zoals ‘#LikeMe' of ‘Goeiemorgen morgen!', daar trek ik me aan op”, bedenkt de zanger zich. Hij blijft niet bij de pakken zitten. “Ik weet dat ik nog tijd om te rouwen nodig heb, maar sta wel weer open voor nieuwe voorstellen”, aldus Hugo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws