Ex-K3'tje Klaasje Meijer overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Eindelijk!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-K3'tje Klaasje Meijer overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Eindelijk!"

Ex-K3'tje Klaasje Meijer overdondert iedereen met heuglijk nieuws: "Eindelijk!"

In november was het een jaar geleden dat Klaasje Meijer afscheid nam van K3 en de fakkel doorgaf aan Julia Boschman. Sindsdien heeft de blondine nog niet stilgezeten. Onlangs verklapte ze nog dat er heel wat leuke projecten op komst waren. Daar kan ze nu wat meer over vertellen.

Na K3 hield het leven niet op voor Klaasje. “Ik voel me een zeer bevoorrecht mens. Daar ben ik heel dankbaar om”, zei ze eerder in Het Laatste Nieuws. Zo verhuisde ze onlangs voor een tijd naar Londen om een acteeropleiding te volgen en zich klaar te stomen voor haar eerste grote rol. Bovendien won ze 'The Big Balance' in Nederland, haalde ze net niet de finale in 'The Masked Singer’ en speelde ze mee in de Nederlandse film 'Boeien!’. Onder andere.

Nu is het ex-K3’jte opnieuw van plan om te deel te nemen aan een zangwedstrijd, maar op een heel andere manier dan we van haar gewoon zijn. Klaasje is één van de kandidaten die vanaf 24 februari wekelijks opduikt in het Nederlandse ’Avastars'. Dat laat de zangeres zelf weten op Instagram. “I’d like you to meet Kioko”, schrijft Klaasje. “Deze gloednieuwe tv-show is een next level zang- en danswedstrijd waarin virtuele ‘Avastars’ live on stage praten, dansen en zingen.”

Een zanger, Klaasje bijvoorbeeld, zal samen met een danser een ‘avastar’ in een virtuele wereld creëren. De zanger stuurt het gezicht en de stem, de danser de bewegingen van het lichaam en hoofd. Hoe dat werkt, toont Klaasje op Instagram. “Jaaaa”, “Aaah, zo leuk!”, “Let’s go!”, “Gaaf!”, “Ziet er supercool uit”, “Jaaa, eindelijk!” “Vet”, “Ik ga zeker kijken”, “Wow, supertof”, “Veel succes” en “Fantastisch”, klinken de reacties van haar volgers. Zij zitten straks vast en zeker voor de buis.

Populair

Laatste nieuws