Zijn André Hazes en Monique Westenberg nog samen? Juicekoningin Yvonne weet meer Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zijn André Hazes en Monique Westenberg nog samen? Juicekoningin Yvonne weet meer

Zijn André Hazes en Monique Westenberg nog samen? Juicekoningin Yvonne weet meer

Hoe zit het nu juist tussen André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg? Dat is een vraag die velen zich stellen en daar geeft Yvonne Coldeweijer opnieuw een duidelijk antwoord op.

De bekendste roddeltante van Nederland vroeg op haar Instagrampagina aan haar volgers over welke bekende Nederlander ze graag een juice-update willen. “André en Monique”, klonk het meermaals in haar inbox. Velen zijn namelijk erg geïnteresseerd in het liefdesleven van André, zeker nu het gerucht de ronde gaat dat hij Monique Westenberg opnieuw ten huwelijk gevraagd zou hebben.

André en Monique hebben samen al heel wat meegemaakt. Zo mochten ze in 2016 hun zoontje verwelkomen en in 2020 vroeg de zanger haar zelfs ten huwelijk. Echter was dat sprookje niet van lange duur, want nog geen drie maanden later zette hij de bloemetjes buiten met Sarah van Soelen. Toch lijkt het nu weer goed te gaan tussen André en Monique. “Zijn samen”, zegt Coldeweijer kort en bondig. “André slaapt thuis bij Monique en mini Dré, maar ook soms bij Djarno of tante Els”, legt ze uit.

Yvonne geeft niet alleen een update over André’s relatiestatus, maar ook over zijn grote comeback. Zo vroegen de fans zich af of hij niet meer ging optreden op ‘Holland Zingt Hazes’. “Het klopt dat hij dit heeft overwogen”, zegt de roddeltante. “Uiteindelijk begrijpt hij ook wel dat dit zijn grote comeback moet worden en dat hij het zich helemaal niet kan permitteren om nog langer van het podium weg te blijven”, besluit ze.

Zijn André Hazes en Monique Westenberg nog samen? Juicekoningin Yvonne weet meer

Populair

Laatste nieuws