Na pijnlijke relatiebreuk deelt Montana Meiland opvallend nieuws: "Je moet door" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na pijnlijke relatiebreuk deelt Montana Meiland opvallend nieuws: "Je moet door"

Na pijnlijke relatiebreuk deelt Montana Meiland opvallend nieuws: "Je moet door"

Eind december kwam het trieste nieuws naar buiten dat Montana Meiland en Dirk Hoogstraten een punt hebben gezet achter hun relatie. Nu heeft het ‘Chateau Meiland’-gezicht een grote stap gezet.

“We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten”, stond er plots te lezen op de Instagrampagina van Montana Meiland. Na een relatie van meer dan acht jaar maakte ze zo bekend dat ze niet meer samen is met Dirk. “We hebben elkaar lief, maar gaan ieder onze eigen weg”, schreef ze ook nog.

Haar eigen weg gaan na de breuk neemt Montana heel letterlijk, want ze verklapt plots groot nieuws aan Shownieuws. Zo heeft ze eindelijk een nieuwe woning gevonden. “Ik heb een eigen plekje en daar ben ik de afgelopen dagen heel veel in bezig geweest”, geeft ze toe. “Allemaal vloerbedekking verwijderd en zo. Ik ben de laatste tijd veel met mezelf bezig in ieder geval”, gaat ze verder.

Bovendien laat ze ook weten dat ze in zichzelf is gekeerd en zich vooral focust op die nieuwe woning. “Je moet toch door”, klinkt het. Daarnaast moet ze ook nog wat kwijt over het contact met haar ex-vriend. “Hier en daar heb je nog je dingetjes en daar heb je contact over. We zien hem zaterdag”, aldus Montana.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws