Verrassing van formaat: VTM lost eerste 'The Masked Singer'-pakken in primeur TV en Radio
TV en Radio

Verrassing van formaat: VTM lost eerste 'The Masked Singer'-pakken in primeur

Verrassing van formaat: VTM lost eerste 'The Masked Singer'-pakken in primeur

Het zal nu wel echt niet lang meer duren voor we weer elke vrijdag van ‘The Masked Singer’ kunnen genieten. VTM liet zopas zelfs al de gloednieuwe pakken op de kijkers los. En die mogen er zijn!

Opnieuw staan een hele reeks nieuwe figuren klaar om de ‘The Masked Singer’-kijkers iedere vrijdag van hun sokken te blazen. We kregen de afgelopen week steeds vaker een glimp van de pakken te zien, maar vandaag treden de 8 eerste pakken volledig uit de schaduw.

De eerste is Leeuw, die precies net uit het Wilde Westen komt. Gevolgd door de mysterieuze Tovenaar en koninklijke Raaf. Velen hadden het juist geraden: ook het nijlpaard in tutu (Hippo), de vos (Foxy Lady) en de mopshond (Kolonel Mops) zijn dit jaar van de partij. De laatste in het rijtje zijn Minotaurus en misschien wel de meest opvallende: Skiwi.

In de foto’s en nieuwste trailer hieronder kan je de indrukwekkende pakken bekijken. Wie zich dit jaar achter de maskers schuilhoudt, komen we binnenkort te weten.

Bron: VTM

Verrassing van formaat: VTM lost eerste 'The Masked Singer'-pakken in primeur
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws