Eindelijk bekend: VTM onthult startdatum van 'The Masked Singer' én eerste tips TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: VTM onthult startdatum van 'The Masked Singer' én eerste tips

Eindelijk bekend: VTM onthult startdatum van 'The Masked Singer' én eerste tips

VTM pakte zojuist uit met een verrassing van formaat. Na heel lang wachten maakte de zender eindelijk de startdatum van ‘The Masked Singer’ bekend. Bovendien werden de eerste acht pakken én hints al op de kijkers losgelaten. Laat het speculeren maar beginnen.

Zet het allemaal in jullie agenda: op vrijdag 3 februari gaat ‘The Masked Singer’ eindelijk weer van start. Vanaf dan gaan Julie Van den Steen, Kevin Janssens en Andy Peelman samen met de twee nieuwe speurders, Bart Cannaerts en Tine Embrechts, én de kijker op zoek naar welke bekende personen achter de maskers zitten.

Heel wat nieuwe figuren staan klaar om aan het avontuur te beginnen. De eerste 8 werden zopas bekendgemaakt. De eerste is Leeuw, de ‘sassy’ cowboy die van The Village People en Freddie Mercury houdt. Hij/zij heeft last van smetvrees en wil er altijd piekfijn uitzien. Nummer twee is Tovenaar. Hij/zij gaat positief door het leven, maar draagt een zware last met zich mee. Tovenaar is lang geleden namelijk vervloekt en is nu opnieuw op zoek naar een eigen gezicht en identiteit.

De koninklijke Raaf is gek op etiquette en voornaam gedrag. Hij/zij staat aan het roer van zijn/haar onderdanen en komt streng over, maar is heel rechtvaardig. Next up is Hippo, de prima ballerina die iedereen naar huis danst. Hij/zij is zelfzeker en verslaafd aan applaus. Opletten geblazen ook voor de sluwe Foxy Lady. Met haar uitdagende bewegingen draait ze iedereen rond haar poot, maar niet altijd zonder bijbedoeling. ‘She uses sex as a weapon’.

Ook de strategische en tactische Kolonel Mops staat klaar om in de aanval te gaan. Niemand is beter in Stratego dan hij/zij. De mopshond vindt zichzelf in ieder geval geweldig. Ook de imposante Minotaurus is niet bang van de vijand. Hij/zij houdt van geschiedenis en haat alles wat modern is. Weinigen durven in zijn/haar buurt te komen, maar onder deze ruwe bolster zit een klein en flirterig hartje. Last but not least: ambiance gegarandeerd met Skiwi. Met de kiwi op latten is het alle dagen feest.

Bron: VTM

Eindelijk bekend: VTM onthult startdatum van 'The Masked Singer' én eerste tips

Populair

Laatste nieuws