Duikt Laura Tesoro straks in zee met deze bekende zangeres? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Duikt Laura Tesoro straks in zee met deze bekende zangeres?

Duikt Laura Tesoro straks in zee met deze bekende zangeres?

Laura Tesoro heeft een druk jaar voor de boeg, toch zeker wat haar muzikale carrière betreft. In 2023 brengt de zangeres een gloednieuw album uit en gaat ze daarmee op clubtour. Maar er zitten ongetwijfeld nog meer spannende dingen aan te komen.

Zo zou het zomaar eens kunnen dat Laura Tesoro straks in zee gaat met een zangeres die sinds deze week een pak bekender en populairder is geworden in Vlaanderen: Ameerah. We leerden haar kennen als één van de zeven kandidaten die vanavond strijden voor hun plekje op het grote Songfestivalpodium.

Ameerah schrijft namelijk niet alleen nummers voor zichzelf, maar ook voor andere artiesten. “Ik schrijf heel graag. Ik vind het zo leuk om ook de verhalen van andere mensen te kunnen omzetten in songs”, vertelde ze deze week in ‘Eurosong 2023’ op Eén. De zangeres heeft zelfs al met Jennifer Lopez in de studio gestaan in Los Angeles, maar zoekt het binnenkort misschien wel op eigen bodem.

“Ik heb nog nooit voor Belgische artiesten geschreven, maar ik zou het wel graag doen”, geeft Ameerah toe. “Ik heb wel ooit eventjes met Laura Tesoro gesproken om eventueel samen te werken”, klinkt het. En dat zag Laura helemaal zitten. “Maar dat is voorlopig nog niet gebeurd.” Als Ameerah vanavond niet gekozen wordt om ons land te verdedigen op het Songefestival, heeft ze misschien toch nog leuke vooruitzichten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws