Ex-K3'tje Josje Huisman kondigt grootse plannen aan: "Vlammetje bleef branden" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ex-K3'tje Josje Huisman kondigt grootse plannen aan: "Vlammetje bleef branden"

Ex-K3'tje Josje Huisman kondigt grootse plannen aan: "Vlammetje bleef branden"

Al zeven jaar gaat Josje Huisman niet meer als ‘de blonde van K3’ door het leven. Sindsdien heeft ze voorgoed een streep getrokken onder haar K3-verleden. Tegenwoordig focust ze zich enkel op hoeden ontwerpen, maar wat met haar muzikale carrière?

Sindsdien het einde van haar K3-avontuur heeft ze de mantel van bekendheid uitgedaan. Al zal dat nooit helemaal lukken. “K3 is best wel een begrip”, beseft Josje in de HLN Original-reeks ‘Het Vakantiehuis’. “En het blijft natuurlijk een deel van mezelf, ook al ben ik het niet meer helemaal. Het is moeilijk uit te leggen, maar de meeste mensen kennen me natuurlijk daarvan. En dat snap ik ook wel.“

Niet alleen K3, maar ook haar zangcarrière lijkt dus voltooid verleden tijd. Dansen en zingen? “Nee, enkel onder de douche of in de auto”, biecht Josje op. “Ik doe het nog wel graag hoor, maar voor mij was het wel goed om er eventjes helemaal los van te staan”, besluit ze. Maar eens gebeten door de muziekmicrobe, altijd gebeten door de muziekmicrobe.

“Ik denk dat er ooit nog wel een moment komt waarop ik weer iets met muziek ga doen, iets meer dan alleen in de douche zingen”, zegt ze vastberaden. “Maar als ik dat doe, dan gaat het iets compleet anders worden dan dat ik al heb gedaan.” Concrete plannen zijn er nog niet. “Maar ik voel wel dat het een deel van mij is. Het staat misschien op een laag pitje, maar dat steekvlammetje blijft branden”, aldus Josje.

Populair

Laatste nieuws