An Lemmens' hart breekt bij haar kindjes: "Heb ze eens goed vastgepakt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

An Lemmens' hart breekt bij haar kindjes: "Heb ze eens goed vastgepakt"

An Lemmens' hart breekt bij haar kindjes: "Heb ze eens goed vastgepakt"

Maandagavond konden we de eerste aflevering van ‘Een Echte Job’ meepikken op VTM. An Lemmens is één van de vijf BV’s die de uitdaging aangaat en zich omtovert tot verpleegkundige in het ziekenhuis van Aalst. En dat was niet altijd even gemakkelijk.

An Lemmens kwam er op de kinderafdeling terecht. “Eventjes krop in de keel toen ik hoorde dat ik op de afdeling pediatrie terechtkwam”, schreef de presentatrice eerder al op Instagram. “Wát een waardevolle en intense ervaring. Een wekenlange rollercoaster die heel wat gevoelens losmaakte”, omschrijft ze haar avontuur.

Als mama van twee was het natuurlijk vaak heel confronterend. “De emotionele sluizen staan op zo'n afdeling dan wel wagenwijd open”, geeft An eerlijk toe. “Maar tegelijkertijd ben ik er volgens mij goed in geslaagd om mijn emoties te beheersen. Dat ik geen kinderen verzorgde die geen kans hadden op beterschap, heeft daar natuurlijk mee te maken”, beseft ze.

“Hoe dan ook heb ik na elke shift mijn eigen kinderen (Zappa-Rosa, 8 jaar, en Roscoe, 9 maanden, red.) een dikke knuffel gegeven”, vertelt de presentatrice. “Als me iets is bijgebleven aan mijn periode in het ziekenhuis, dan is het wel dat heel veel kinderen weinig kansen krijgen en geen evidente thuissituatie hebben. Het was soms heel hard om geconfronteerd te worden met gezinnen waar het niet zo goed gaat”, aldus An.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws