Eerste romance in 'Big Brother' een feit? "Zou een schoon koppel zijn!" TV en Radio
TV en Radio

Eerste romance in 'Big Brother' een feit? "Zou een schoon koppel zijn!"

Eerste romance in 'Big Brother' een feit? "Zou een schoon koppel zijn!"

Ontstaan er in de tweede week van ‘Big Brother’ romantische gevoelens tussen twee bewoners? In een fragmentje krijgen we te zien dat ze een heel intiem gesprek hebben en daar hebben de kijkers meteen wat over te zeggen.

De verschillende bewoners van het ‘Big Brother’ huis leren elkaar steeds beter kennen en dat levert soms heel persoonlijke gesprekken op. Danny en Chelsea praten met hun tweetjes op de zetel en hij laat duidelijk merken dat zij helemaal zijn type is. “Toen ik jou voor het eerst zag, dacht ik wel: ‘Dat is echt wel een hele vrolijke en enthousiaste meid”, begint hij.

“Gewoon echt ook een knappe meid. Ook wel iemand waar ik op af zou kunnen stappen als ik een avond zou stappen”, gaat Danny verder. “Helemaal mijn ding, helemaal mijn niveau”, besluit hij. “Nou, leuk om te horen”, antwoordt zij een beetje verlegen. “Bloeit er liefde tussen Danny en Chelsea?”, klinkt het op de Instagrampagina van Play4.

De reacties van de kijkers zijn duidelijk verdeeld. “Nee, gewoon niet. Stop hiermee ‘Big Brother’” en “Lekker voor de hand liggend allemaal weer”, reageren enkelen. Anderen zijn wel fan van Danny en Chelsea. “Ja, ik vind ze leuk samen”, “Laat ze lekker verliefd worden, stelletje misgunners”, “Schattig toch” en “Leuk stel”, schrijven zij dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws