"Powervrouw": Ruth Beeckmans overladen met steunberichten na moedige beslissing Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Powervrouw": Ruth Beeckmans overladen met steunberichten na moedige beslissing

"Powervrouw": Ruth Beeckmans overladen met steunberichten na moedige beslissing

Eind april vorig jaar verloor Ruth Beekmans haar partner Gary. Hij overleed op 54-jarige leeftijd onverwacht aan hartfalen. Op 31 januari, negen maanden na zijn overlijden, mogen we de presentatrice voor het eerst weer op tv verwelkomen.

Ruth Beekmans mag voor gastvrouw spelen in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24 Uur’, een programma waarin 8 koppels zogezegd op droomreis vertrekken, tot één van de twee de ander uit het niets ten huwelijk vraagt op de vakantiebestemming. Binnen de 24 uur wordt er getrouwd, met toeters en bellen. Ruth had de opdracht al aangenomen voor de dood van Gary, maar besloot er toch mee verder te gaan.

“Ik weet hoe belangrijk échte liefde is en waarom het zo belangrijk is om die te koesteren”, schrijft de presentatrice op Instagram. “Ik vond het dan ook een prachtig idee om mijn schouders onder een programma over de pure liefde te zetten. Ik hoop dat jullie er graag naar zullen kijken”, wil ze erover kwijt. Ruths volgers juichen haar moedige beslissing in ieder geval toe.

“Ik kijk uit naar het resultaat”, “Blij je terug te zien op tv”, “Heel veel succes”, “Topmadam, jij gaat dat super doen”, “Moedig”, “Immens veel respect voor jou” en “Powervrouw”, klinkt het in de reacties. “Een eer om met zo’n schoon mens als jij samen te werken”, wil een productieassistente van het programma kwijt. “Wat ben jij toch een knalmadam”, vindt Eline De Munck. En ook James Cooke is onder de indruk: “The word is out! Klassebak, jij! Kusjes!”

Populair

Laatste nieuws