Astrid Coppens heel eerlijk over verboden liefde: "Moesten geniepig afspreken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens heel eerlijk over verboden liefde: "Moesten geniepig afspreken"

Astrid Coppens heel eerlijk over verboden liefde: "Moesten geniepig afspreken"

James Cooke mag deze week niemand minder dan Astrid Coppens verwelkomen in ‘James De Musical’. In de aflevering wordt ook uitgebreid gepraat over haar man Bram en daar moet ze nog iets over kwijt.

Astrid Coppens mag deze avond plaatsnemen op de rode fluwelen zetel in ‘James De Musical’. Ze wordt vergezeld door haar man Bram en hun oudste dochtertje Billie-Ray, maar ook haar broer Laurens duikt plots op. James heeft hem laten overvliegen van de VS speciaal voor de opnames.

Voordat Astrid trouwde met Bram, kenden we haar beter als Astrid Bryan. Toch wil ze het liever niet meer hebben over haar ex John. “Het is passé. Dat zijn niet de allerbeste herinneringen en ik wil die man een beetje verdringen”, geeft ze eerlijk toe. Waar ze wel over wil praten, is hoe ze haar huidige man leerde kennen.

Astrid en Bram hebben elkaar ontmoet in een privéclub in Hollywood, toen ze allebei nog in de VS woonden. Echter was Bram een goede vriend van Laurens. “De Lau had nochtans de regel dat ik nooit met een vriend van hem mocht daten”, bekent Astrid. Toch heeft ze dat wel gedaan. “In het begin moesten we dus geniepig afspreken achter de rug van Laurens. Dan gingen we eten in restaurants waarvan ik zeker wist dat Lau er niet zou komen”, legt ze uit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws