Na prille liefde maakt 'Thuis'-acteur Yemi Oduwale al meer goed nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na prille liefde maakt 'Thuis'-acteur Yemi Oduwale al meer goed nieuws bekend

Na prille liefde maakt 'Thuis'-acteur Yemi Oduwale al meer goed nieuws bekend

Yemi Oduwale, die we vooral kennen als Dries uit ‘Thuis’, maar die tegenwoordig ook schittert in de musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’, heeft leuk nieuws. Onlangs stelde hij nog zijn nieuwe vriend voor, nu is de acteur opnieuw klaar voor grote stap.

Grappig hoe de grenzen van fictie en realiteit soms vervagen. Net zoals ook Judith (Katrien De Ruysscher) en Dries in ‘Thuis’ aan de bouw van hun droomhuis gaan beginnen, staat ook Yemi Oduwale in het echte leven op verhuizen.

Van zijn verlof tijdens de feestdagen heeft de acteur gretig gebruikgemaakt om de handen stevig uit de mouwen te steken. “Ik heb mijn appartement bijna afgewerkt”, haalt Yemi opgelucht adem in Primo. “Zoals steeds bij verbouwingswerken loopt er van alles anders dan gepland”, legt hij uit. Maar nu is het einde in zicht. “Ik wil eindelijk kunnen verhuizen”, klinkt het vastberaden.

Drie maanden geleden stelde Yemi nog zijn nieuwe vriend voor op Instagram. Of de twee straks samen hun intrek nemen in het appartement, is niet duidelijk. Maar we wensen de acteur in ieder geval veel geluk in zijn nieuwe stekje.

Populair

Laatste nieuws