Iedereen denkt hetzelfde over kiekje van Frances Lefebure en Boris Van Severen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen denkt hetzelfde over kiekje van Frances Lefebure en Boris Van Severen

Iedereen denkt hetzelfde over kiekje van Frances Lefebure en Boris Van Severen

Boris Van Severen deelt op Instagram een nieuwe selfie met zijn vrouw Frances Lefebure. Zijn volgers merken meteen allemaal hetzelfde op aan deze foto.

Boris Van Severen vormt al even een koppel met Frances Lefebure. Afgelopen zomer stapten de twee nog in het grootste geheim in het huwelijksbootje. Dat heuglijke nieuws maakte ze achteraf zelf bekend op Instagram. “22 juli 2022. Altijd”, schreef Frances bij enkele prachtige trouwfoto’s.

Dat het knappe showbizz-koppel graag foto’s deelt van hun tweetjes, is ondertussen wel al duidelijk. Op Instagram deelt Boris nog maar eens een selfie samen met zijn grote liefde. Frances plaatst meteen een lief berichtje in de comments. “Master of my universe”, schrijft ze. De twee zijn duidelijk nog steeds dolverliefd.

Dat merken ook de volgers van Boris op, want zij laten weten dat ze heel goed samen passen. “Top, een leuk koppeltje”, “Liefde is zo prachtig” en “Mooi koppel en fantastische acteurs”, klinkt het meermaals. “Knappe foto, maar hoe kan dat ook anders met deze twee knapperds”, moet iemand ook nog kwijt.

Populair

Laatste nieuws