'The Masked Singer' voert grote veranderingen door en onthult nieuwe opzet TV en Radio
TV en Radio

'The Masked Singer' voert grote veranderingen door en onthult nieuwe opzet

'The Masked Singer' voert grote veranderingen door en onthult nieuwe opzet

Volgende maand is het eindelijk zover. Dan gaat het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ van start op VTM en daar hebben de fans lang op moeten wachten. Toch zal het programma er anders uit zien dan eerst.

Het aftellen naar vrijdag 3 februari is nu echt begonnen. VTM onthulde zopas de eerste negen kostuums en de fans kunnen al bijna niet meer wachten om de karakters te ontmaskeren. Bovendien zal er ook heel wat veranderen in het derde seizoen van het populaire programma. Eerder maakte VTM al bekend dat Jens Dendoncker de show zal presenteren en dat er nieuwe gezichten in het speurdersteam zitten.

Echter is dat niet het enige dat wijzigt. Nu komt ook het nieuws naar buiten dat het VTM-programma een nieuw systeem zal hebben. Doordat er in het nieuwe seizoen nu meer pakken zullen deelnemen, zullen zij worden opgedeeld in twee grote groepen. Deze twee groepen van zeven kostuums zullen week om week op het grote podium verschijnen.

Dat betekent dus ook dat elke week een groep afscheid zal moeten nemen van een karakter dat ontmaskerd wordt. Na de zesde show zullen er nog acht kandidaten overblijven en dan zullen de groepen terug samenkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws