Na serieuze domper krijgt Camille Dhont eindelijk fantastisch nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Na serieuze domper krijgt Camille Dhont eindelijk fantastisch nieuws te horen

Na serieuze domper krijgt Camille Dhont eindelijk fantastisch nieuws te horen

Camille Dhont heeft een topjaar achter de rug en zal haar succes in 2023 ongetwijfeld alleen maar voortzetten. Maar onlangs moest de 21-jarige zangeres helaas afscheid nemen van de populaire jeugdserie ‘#LikeMe’, waar het voor haar allemaal begon. Het laatste seizoen is vorige week van start gegaan.

Na vier seizoenen moeten de trouwe fans en dus ook Camille Dhont, Pommelien Thijs en co helaas afscheid nemen van ‘#LikeMe’, wat voor veel van hen toch een serieus opstapje was. Maar niet getreurd. “Het is dan wel het laatste seizoen, maar dat betekent niet dat ‘#LikeMe’ gaat stoppen”, onthulde acteur Maksim Stojanac op de avant-première van het laatste seizoen. “We gaan nog heel veel andere leuke dingen op jullie loslaten, maar daar mag ik nu nog niets over verklappen.”

Om het ‘#LikeMe’-verhaal in alle schoonheid afsluiten, stoomt de cast zich net zoals vorig jaar nog een laatste keer klaar voor een schitterend Sportpaleisconcert op 8 april. En de tickets vliegen de deur uit. Daarom voegden ze daar zopas een extra show aan toe. Fantastisch nieuws dus. Zet 9 april maar in jullie agenda.

“OMG!! Wij waren blijkbaar niet de enigen die zin hadden in een feestje! Onze eerste concerten op 8 april zijn bijna uitverkocht en daarom hebben we besloten om ook op 9 april een nieuwe show open te zetten”, klinkt het op het Instagramaccount van de populaire Ketnet-reeks. “JAAA”, “Omg, zo tof!”, “Zalig”, “Ik wil gaan” en “Wij zijn zeker van de partij”, laten enkele dolenthousiaste fans weten in de reacties.

Populair

Laatste nieuws