Presentator Gilles De Coster maakt opnieuw groot nieuws bekend over 'De Mol' TV en Radio
TV en Radio

Presentator Gilles De Coster maakt opnieuw groot nieuws bekend over 'De Mol'

Presentator Gilles De Coster maakt opnieuw groot nieuws bekend over 'De Mol'

Onlangs kondigde Gilles De Coster nog de locatie aan voor het elfde seizoen van ‘De Mol’. Deze keer trok de presentator met tien nu nog onbekende kandidaten naar het indrukwekkende Arizona in de Verenigde Staten. In een video op Instagram vertelt hij daar nu meer over.

“Ik heb een mededeling en een vraag”, begint Gilles De Coster zijn filmpje. “De mededeling is heel simpel: we zijn bezig met de montage van seizoen elf.” Het aftellen kan dus beginnen, de laatste loodjes worden gelegd. “Én het wordt goed, dat kan ik jullie beloven”, onthult de presentator al. ‘De Mol’ keert in het voorjaar van 2023 terug. Als we op de voorgaande jaren mogen afgaan wellicht eind maart.

“Maar eerst nog even geduld”, gaat Gilles verder. In afwachting van het nieuwe seizoen roept hij zijn volgers eerst op om iets voor hem te doen. “En mijn vraag is ook heel simpel: zouden jullie voor ons willen stemmen voor ‘De Kastaars!’”, klinkt het. ‘De Mol’ is namelijk genomineerd in twee categorieën: ‘Televisieprogramma van 2022’ en ‘Mediamoment van 2022’, toen de mol, Philippe, zelf het spel verliet.

De nieuwe Vlaamse mediaprijzen worden op zaterdag 28 januari uitgereikt. Stemmen kan nog tot het einde van de dag via deze link. “Ik heb nog nooit iets gewonnen in mijn leven, dus het zou wel tof zijn mochten jullie stemmen. En als je het niet voor mij doet, doe het dan voor de wereldvrede”, grapt de ‘De Mol’-presentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws