Ameerah onthult meer: zo ging het er echt aan toe tussen 'Eurosong'-kandidaten TV en Radio
TV en Radio

Ameerah onthult meer: zo ging het er echt aan toe tussen 'Eurosong'-kandidaten

Ameerah onthult meer: zo ging het er echt aan toe tussen 'Eurosong'-kandidaten

Vorige week werd Gustaph met zijn ‘Because Of You’ als winnaar van ‘Eurosong 2023’ uitgeroepen. Eén van de zes andere kanshebbers was Ameerah. Tijdens een vragenronde op Instagram verklapt de zangeres meer over hoe de sfeer tussen de “concurrenten” echt zat.

Ameerah eindigde zaterdagavond helaas op de vijfde plaats. Haar ‘The Carnival’ kreeg een hele hoge score van de vakjury, maar van het publiek kreeg ze een pak minder stemmen. Maar dat neemt niet weg dat ze Gustaph de overwinning van harte gunt. Dat ze goed met hem - en natuurlijk ook met de andere kandidaten - kan opschieten, kan ze niet ontkennen.

Op Instagram wordt gevraagd naar Ameerahs leukste moment met haar medekandidaten. “Mijn favoriete moment met de andere deelnemers was bij hen zijn tijdens de songclub en ieders verhaal leren kennen”, antwoordt de zangeres. “We waren constant samen dus we hadden al snel een hele goede band.” Bovendien werd er heel wat afgelachen achter de schermen.

“Er was een moment tijdens één van de spelletjes waarop ik volledig in een lachen uitbarstte door Gustaph en ik echt begon te huilen”, vertelt de ‘Eurosong’-kandidate. “Gala (Dragot, red.) keek me zo verwonderd aan omdat ze verbaasd was over hoeveel ik huilde van het lachen. Ik verstopte me voor de camera's omdat het leek alsof ik gek was. Ik had al een hele tijd niet meer zó hard gelachen, dus ik vond het geweldig”, aldus Ameerah. Het ging er duidelijk gezellig aan toe tussen de kandidaten.

Bron: Instagram Stories

Ameerah onthult meer: zo ging het er echt aan toe tussen 'Eurosong'-kandidaten
0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws