Astrid Coppens' passage in 'James De Musical' lokt massaal veel commentaar uit TV en Radio
TV en Radio

Astrid Coppens' passage in 'James De Musical' lokt massaal veel commentaar uit

Astrid Coppens' passage in 'James De Musical' lokt massaal veel commentaar uit

Astrid Coppens was gisterenavond te gast in de zevende aflevering van ‘James De Musical’. De voormalige realityster werd er getrakteerd op een prachtig eerbetoon in de vorm van een musical over haar leven. En daar willen nu heel wat mensen op sociale media iets over kwijt.

“Lieve Astrid, wat een parcours heb jij afgelegd”, pent James Cooke er nog een woordje over neer op Instagram. “Entertainen is leuk, maar het geluk van een gezin ervaren, jezelf terugvinden en voor altijd jezelf kunnen zijn, is nog zoveel meer dan dat. En daar ben jij het levende bewijs van”, moet de presentator van het hart. “Welcome back, baby!”

Het leverde in ieder geval prachtige televisie op vol mooie verhalen, grote verrassingen en vooral veel traantjes. “Geen woorden voor, gewoon geweldig weer”, “Prachtig over de hele lijn”, “Supermooi en emotioneel, heb ook een traantje gepinkt” en “Was voor mij de mooiste aflevering tot nu toe”, reageren de kijkers onder James’ foto.

De kijkers zijn dan ook heel blij dat ze eindelijk de echte Astrid mochten leren kennen. “Topper”, “Een heel andere Astrid geworden, het was prachtig”, “Zo’n prachtige persoon, vanbinnen en vanbuiten”, “Je bent een topdame, en zo zorgzaam voor je man en kindjes”, “Hartelijke vrouw”, “Leuk om haar te zien stralen”, “Een topvrouw, die Astrid! Waren er maar meer zo… voetjes op de grond” en “Prachtig! Blijf jezelf mooi van binnen en buiten”, is iedereen het erover eens.

Populair

Laatste nieuws