Astrid Coppens deelt hartverwarmend moment van jongste dochtertje: "Eerste keer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens deelt hartverwarmend moment van jongste dochtertje: "Eerste keer"

Astrid Coppens deelt hartverwarmend moment van jongste dochtertje: "Eerste keer"

Gisteren was Astrid Coppens nog te gast in ‘James De Musical’. Een emotionele aflevering met als kers op de taart het verrassingsoptreden van grote broer Laurens ‘De Lau’ Nuyens.

Door verbouwingen in zijn huis in Los Angeles kon Laurens zogezegd niet aanwezig zijn bij de musical over haar leven. Tot hij tot grote verrassing van Astrid plots toch op het podium verscheen. Een prachtig moment, zeker omdat ‘De Lau’ zijn petekindje, de driejarige Billie-Ray, tijdens de uitzending voor de allereerste keer in het echt ontmoette. Tijdens de opnames was Astrid bovendien zwanger van de kleine Joey-Lee, die eind oktober op de wereld kwam.

Momenteel is Laurens opnieuw op bezoek in België. Billie-Rays zusje moest gelukkig dus niet even lang wachten om kennis te maken met haar nonkel. “Gisteren was een prachtige dag. ‘De Lau’ is net toegekomen in België en heeft Joey-Lee voor de eerste keer ontmoet”, laat Astrid weten op Instagram. “Daarna Billie-Raytje mee van school gaan halen, dat vond ze natuurlijk geweldig! En wij hebben de dag kunnen afsluiten met James de Musical waar ik echt enorm van genoten heb.”

Qualitytime met de familie dus, en daar mogen wij van meegenieten. Dat wist de harten van Astrids volgers in ieder geval te verwarmen. “Zalig genieten”, “Prachtig om te zien”, “Hoe mooi, je broer en je kindjes”, “Geweldig toch” en “Momenten om te koesteren”, luidt het in de comments. “Genoten van je musical, jullie zijn warme mensen”, willen sommige volgers nog eens kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws