-->

Optreden van Niels Destadsbader en Miguel Wiels lokt enorm veel reacties uit

Optreden van Niels Destadsbader en Miguel Wiels lokt enorm veel reacties uit
Zaterdag 21 Januari 2023 - 18:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Niels Destadsbader en Miguel Wiels waren deze vrijdag weer te gast bij Qmusic en daar brachten ze een nieuwe cover. Op sociale media stromen de reacties meteen binnen.

Niels Destadsbader en Miguel Wiels maken ondertussen al tien jaar samen muziek. Dat ‘Niels & Wiels’-jubileum vieren ze niet alleen met een grote tournee. Ze doen sinds vorige week ook terug wekelijks een cover bij Qmusic in de ochtendshow van Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

Vorige week zongen ze ‘Niet Vandaag’ en dat werd alvast gesmaakt door de fans. Voor week twee van hun jubilee hebben ze alweer een nieuwe cover voorbereid. Het nummer heet ‘Zij Aan Zij’ en ook dit nummer is al vaak beluisterd. Qmusic deelt het filmpje nu ook op Instagram.

In de comments laten de fans meteen weten wat ze vinden van ‘Zij Aan Zij’. “Wat een mooi nummer alweer. Niels, jouw teksten zijn zo mooi altijd. Wat een talent”, “Echt een prachtig nummer. Doet me helemaal wegdromen”, “Ik ben fan”, “Ze doen het opnieuw”, “Jullie zijn geweldig”, “Oh, wat top”, “Zalig” en “Wauw, heel mooi”, reageren ze onder meer.

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  Miguel Wiels