Opvallende afwezige in Astrid Coppens' musical: daarom was Den John niet te zien TV en Radio
TV en Radio

Opvallende afwezige in Astrid Coppens' musical: daarom was Den John niet te zien

Opvallende afwezige in Astrid Coppens' musical: daarom was Den John niet te zien

Eergisteren werd Astrid Coppens stevig in de bloemetjes gezet met een musical over haar leven in ‘James De Musical’. Verhalen over haar jeugd, haar tijd in Los Angeles en haar relatie met Bram Coppens, ze kwamen allemaal aan bod. Maar er was één opvallende afwezige: ‘Den John’, de man die jarenlang in haar leven was.

Talloze vriendinnen, waaronder Natalia, verschenen op het podium, haar ouders wilden voor één keer op tv komen en zelf haar broer Laurens ‘De Lau’ Nuyens reisde uit Los Angeles af voor zijn zus. Zowat elk moment uit Astrids leven kwam aan bod, behalve haar huwelijk met haar ex-man ‘Den John’.

In HLN Showbits onthult Astrid nu ook de zeer duidelijke reden waarom haar eerste echtgenoot niet te bespeuren was in haar musical. “Dat is een deel van mijn verleden waar ik liever niet op terugkijk”, zegt ze klaar en duidelijk. Een bewuste keuze dus. “Dat moest voor mij zeker niet in een musical gestoken worden.”

Aangezien het huwelijk van Astrid en ‘Den John’ in een serieuze vechtscheiding uitmondde, heeft ze daar duidelijk een streep onder getrokken. “Dat is passé, nu de toekomst”, besloot de voormalige realityster in ‘James De Musical’. “Ik wil die man een beetje verdringen, dus dat moeten we niet telkens weer oprakelen.”

Populair

Laatste nieuws