Na echtscheiding: zo zit het écht tussen Annelien Coorevits en Olivier Deschacht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na echtscheiding: zo zit het écht tussen Annelien Coorevits en Olivier Deschacht

Na echtscheiding: zo zit het écht tussen Annelien Coorevits en Olivier Deschacht

In 2019 kwam het trieste nieuws naar buiten dat Annelien Coorevits en Olivier Deschacht een punt achter hun relatie hebben gezet. De ex-Miss België moet nu nog wat kwijt over deze breuk in een nieuw interview.

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht vormden meer dan twaalf jaar een koppel. Ook waren ze ruim anderhalf jaar getrouwd toen ze besloten om uit elkaar te gaan. Annelien en Oliver kregen daarnaast twee kinderen samen, Elena en Luís. Nu, enkele jaren later, blikt ze in een interview met Nina terug op deze pijnlijke breuk.

“Niemand trouwt met de intentie om uit elkaar te gaan”, geeft ze toe. Bovendien vond ze het ook niet gemakkelijk dat er veel over hun breuk geschreven werd. “Een echtscheiding is al moeilijk genoeg, zoveel mensen maken het mee, en dan heb je geen behoefte aan de mening van onbekenden”, legt Annelien uit.

Ze laat ook weten dat er nog steeds heel veel respect is tussen haar en Olivier. “Zo hoort het ook als je twee kinderen hebt”, voegt Annelien er nog aan toe. “Wij hebben nooit veel verteld over ons privéleven in de media. Ik ben daar heel blij om en ik hou dat zo”, klinkt het kort en bondig.

Populair

Laatste nieuws