Loes Van den Heuvel moet heel wat kwijt over 'Familie'-collega Jaak Van Assche TV en Radio
TV en Radio

Loes Van den Heuvel moet heel wat kwijt over 'Familie'-collega Jaak Van Assche

Loes Van den Heuvel moet heel wat kwijt over 'Familie'-collega Jaak Van Assche

Loes Van den Heuvel, ofwel Carmen Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen’, versterkt binnenkort de cast van ‘Familie’. Voor het eerst sinds lange tijd staat ze dus weer met haar ex-collega Jaak Van Assche, ofwel Fernand Costermans, op de set. Meer nog, ze heeft haar rol aan hem te danken.

Loes Van den Heuvel doet in maart haar intrede in ‘Familie’. Daarvoor kruipt ze in de huid van Karin Bloemaerts, de nieuwe thuisverpleegster van Alfons (Jaak Van Assche). “In 'Familie' krijgt Vanessa (Karen Damen, red.) een andere functie aangeboden. Daarom draagt ze een paar patiënten over aan haar collega Karin. Zo komt de verzorging van Benny's vader Alfons voortaan bij mij terecht”, vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws.

Loes staat dus naast een vertrouwd gezicht op de set, want zij en Jaak waren natuurlijk jarenlang collega’s bij ‘F.C. De Kampioenen’. Een blij weerzien. En voor Loes niet de allergrootste verrassing. “Jaak Van Assche had me op voorhand al verwittigd (dat ze haar zouden vragen voor de rol, red.)”, legt de actrice uit.

“Hij kent me door en door en vond dat deze rol echt iets voor mij was”, vervolgt Loes. “Ik vermoed zelfs dat hij dit allemaal in gang heeft gestoken en dat ik deze rol dus aan hem te danken heb”, bedenkt de soapactrice zich. Ze is haar collega dan ook enorm dankbaar voor deze mooie kans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws