-->

Astrid Coppens erg emotioneel door pijnlijk afscheid: "We gaan hem missen"

Astrid Coppens erg emotioneel door pijnlijk afscheid:
Dinsdag 24 Januari 2023 - 17:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Astrid Coppens en haar gezinnetje kregen zopas bezoek van haar broer Laurens. Jammer genoeg duren mooie liedjes niet lang, want Laurens is al weer terug naar de Verenigde Staten vertrokken.

Vorige week was Astrid Coppens te gast bij James Cooke in ‘James De Musical’ en in deze aflevering werd ze ook verrast door haar broer Laurens. Hij was speciaal naar ons land afgezakt voor deze speciale gelegenheid. Bovendien was het toen ook de eerste keer dat hij Billie-Ray, de oudste dochter van Astrid, ontmoette.

De opnames van ‘James De Musical’ dateren al van voor de geboorte van Joey-Lee, het tweede dochtertje van Astrid. Echter was Laurens opnieuw op bezoek bij zijn zus toen de aflevering op tv werd uitgezonden. Helaas moeten ze nu alweer afscheid nemen. “Het was een blitzbezoek, maar nonkel Lau is terug weg naar Los Angeles!”, schrijft Astrid op haar Instagramverhaal.

Ze deelt meteen een schattig kiekje van haar broer samen met de kleine Joey-Lee. “We gaan hem missen”, voegt Astrid er nog aan toe. Vervolgens post ze ook nog een foto van Laurens en haar oudste dochtertje Billie-Ray. “Billie-Ray gaat haar peter ook missen”, klinkt het emotioneel.

TAGS  I  Astrid Coppens  I  James De Musical