'Spoed'-acteur Leo Madder (76) maakt triest nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Spoed'-acteur Leo Madder (76) maakt triest nieuws bekend

'Spoed'-acteur Leo Madder (76) maakt triest nieuws bekend

Leo Madder, die de meesten vooral kennen door zijn rol als diensthoofd in de ziekenhuisserie ‘Spoed’, klapt in een nieuw interview uit de biecht over zijn carrière als acteur. Zo is hij allesbehalve mals voor de productiehuizen.

Leo Madder is bekend geworden door zijn rol in de VTM-serie ‘Spoed’. In de populaire ziekenhuisreeks speelde hij dokter Gijsbrecht. Een jaar voor het einde van ‘Spoed’, werd zijn personage al uit het programma geschreven. Dat was ook meteen zijn laatste job als acteur. Aan Dag Allemaal moet hij daar nu nog wat over kwijt.

Zo doet hij zijn beklag dat hij op 76-jarige leeftijd niet meer aan de bak geraakt. De acteur onthult ook dat hij zo’n vier jaar geleden nog contact opnam met meerdere productiehuizen om te laten weten dat hij nog steeds wil acteren. Slechts één productiehuis bezorgde hem een antwoord, de rest hebben hem simpelweg genegeerd. “Dat vind ik op z’n minst onbeschoft”, geeft Leo toe.

Waarom hij geen nieuwe job als acteur aangegeboden krijgt, is volgens hem vooral te wijten aan zijn leeftijd. “Ik merk dat producenten naar steeds jongere acteurs op zoek gaan, soms zijn ze nog maar zeventien”, vertelt Madder. “Van mijn leeftijdscategorie, boven de 65, zie je bijna niemand meer”, verduidelijkt hij. Dat vindt hij erg frustrerend.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws