Stand-upcomedian Amelie Albrecht is smoorverliefd en stelt nieuwe vriend voor Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stand-upcomedian Amelie Albrecht is smoorverliefd en stelt nieuwe vriend voor

Stand-upcomedian Amelie Albrecht is smoorverliefd en stelt nieuwe vriend voor

Amelie Albrecht, die vooral bekend raakte door haar deelname aan en later als jurylid van ‘De Slimste Mens ter Wereld’, heeft zojuist fantastisch nieuws bekendgemaakt. De comédienne heeft eindelijk de liefde gevonden en iedereen mag het weten.

Na talloze mislukte pogingen op Tinder wist iemand eindelijk het hart van Amelie Albrecht te veroveren. De stand-upcomedian vond de liefde bij Matteo Beyney, die als drummer bij enkele bands speelt. Waar de tortelduifjes elkaar leerden kennen of hoelang ze al samen zijn, is nog onduidelijk.

Dat Amelie dolgelukkig is, is dan weer een pak duidelijker. Op Instagram stelt ze meteen haar kersverse vriend aan de wereld voor met een schattig kiekje van hun tweetjes. “Sorry mensen, gedaan met de Tinder-verhalen”, grapt de comédienne onder de selfie.

Iedereen is in de wolken door dit heuglijke nieuws. “Proficiat!”, “Veel liefde en geluk”, “Zo blij voor jou”, “Olaaa” en “Daarom dat je zo straalt”, willen Amelies volgers kwijt. “YES”, denkt Lotte Vanwezemael. “Jaaaaa x 1000”, is Riadh Bahri het met haar eens. “Cutiepies”, schrijft Astrid Stockman. En ook Celine Van Ouytsel en Celien Hermans wensen hen met enkele emoji’s alle geluk van de wereld toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws