Nieuw programma van Jeroen Meus lokt massaal veel commentaar uit TV en Radio
TV en Radio

Nieuw programma van Jeroen Meus lokt massaal veel commentaar uit

Nieuw programma van Jeroen Meus lokt massaal veel commentaar uit

Op oudejaarsavond van 2021 moest Jeroen Meus helaas afscheid nemen van zijn broer Wim na een lange strijd tegen darmkanker. Een verdriet dat bij de tv-kok een enorme plaats inneemt. In het driedelige 'Dagen zonder broer' op Eén spreekt Jeroen nu met enkele lotgenoten en zoekt hij uit hoe hij het enorme verlies van zijn soulmate kan verwerken.

Gisteren werd de eerste aflevering van ‘Dagen zonder broer’ uitgezonden. En de uitzending greep vanaf de eerste minuut naar de keel. “Vier jaar geleden barstte de hel los”, horen we Jeroen Meus zeggen. “Ik heb het gevoel dat ik hier nooit overheen ga raken.” Emotionele televisie dus, die door alle kranten hoog aangeschreven wordt.

“Jeroen Meus zorgt nu al voor meest pakkende tv van het jaar. Sommige programma's hebben een aanloop nodig, maar 'Dagen zonder broer' zorgt al in de eerste seconden voor een brok in de keel en waterige ooghoeken”, schrijft Het Laatste Nieuws bijvoorbeeld. “Een programma over de dood dat eindigt met een hartverwarmende lach. Straffer dan dat wordt het zelden op tv.” Maar ook het publiek wist Jeroen Meus volledig te overtuigen.

“Warm, integer en oprecht programma”, “Ontroerend, met zoveel liefde erbij”, “Prachtig gebracht”, “Dat was nu eens echt mooi om naar te kijken, top gedaan, Jeroen”, “Pakkend, herkenbaar en traantjes”, “Eén van de beste programma’s van de laatste tijd”, “Zo puur en menselijk”, “Ontzettend waardevol, inspirerend en troostend voor velen”, “Veel mensen zullen hier iets aan hebben”, “Geen woorden voor” en “Hoedje af, prachtmens die Jeroen”, klinken de lovende reacties op Instagram. “Ik kijk al uit naar volgende week”, moeten velen besluiten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws