Chris Van Tongelen schrikt op set van 'Familie': "Dat verbaast me keer op keer" TV en Radio
TV en Radio

Chris Van Tongelen schrikt op set van 'Familie': "Dat verbaast me keer op keer"

Chris Van Tongelen schrikt op set van 'Familie': "Dat verbaast me keer op keer"

Binnenkort duikt oerpersonage Bart Van den Bossche, gespeeld door Chris Van Tongelen, na bijna een jaar opnieuw op in ‘Familie’. Hij mag dan wel in Dubai wonen, hij brengt zijn familie sporadisch maar al te graag nog eens een bezoekje. Maar als je zolang weg bent, kom je op de set wel eens voor serieuze verrassingen te staan.

Moeilijk is het voor Chris Van Tongelen niet om zijn rol na lange tijd weer op te pikken. “Ik kruip meteen weer zonder probleem in de huid van dat personage. Er zit dan ook veel van mezelf in Bart. We lijken qua karakter op elkaar, en qua uiterlijk helemáál”, lacht hij in TV-Familie.

Zelf volgt hij de soap niet meer. “Maar mijn vriendin wel. Maar af en toe ben ik er wel en zie ik met een half oog een aflevering passeren”, biecht Chris op. Geen wonder dat hij op de set van ‘Familie’ keer op keer tot een grote verrassing komt te staan. Elke keer komt hij er wel nieuwe gezichten tegen. “Ja, en ik ben telkens verbaasd”, klinkt het.

Vorig jaar nog kwam Bart even terug voor de begrafenis van Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere). “Toen kwam Maarten Cop naar mij: ‘Hallo, ik ben jouw zoon Jelle.’ Ik was blij dat hij zich kwam voorstellen, ik zou ’t anders niet geweten hebben”, lacht Chris. Voor de rol van Jelle hebben we inderdaad al verschillende acteurs de revue zien passeren. “Een fijne gast trouwens, die Maarten”, moet de acteur nog van het hart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws