"Zó mooi": Frances Lefebure ontroert met prachtig eerbetoon aan overleden mama Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zó mooi": Frances Lefebure ontroert met prachtig eerbetoon aan overleden mama

"Zó mooi": Frances Lefebure ontroert met prachtig eerbetoon aan overleden mama

Zestien jaar geleden moest Frances Lefebure afscheid nemen van haar moeder. De actrice en presentatrice was zeventien toen haar mama overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Op sociale media herdenkt ze haar nu op een prachtige manier.

Op Instagram deelt Frances Lefebure enkele kiekjes uit de oude doos waarop haar moeder de ster van het podium is. De appel valt duidelijk niet ver van de boom. “Mama”, schrijft de actrice met een hartje op Instagram.

“Deze kreeg ik van een lieve volger die haar kende en mooie herinneringen aan haar had: mijn mama op het schooltoneel in '74. Bloed kruipt waar het niet gaan kan, geloof ik”, bedenkt Frances zich. “Zo dankbaar voor deze beelden. De positiefste kant van social media”, besluit ze.

“Zó mooi, Frances”, “Prachtig”, “Goud waard”, “Koesterplaatjes” en “Oooh, zo mooi”, reageren haar volgers. Maar één iets specifieks is niemand ontgaan: “Wat lijk jij fel op je mama.” “Wauw, wat een gelijkenissen”, “Vandaar komen die genen”, “Lookalike”, “Copy paste”, “Twee druppels water” en “Iets met een appel en een boom”, luidt het in de comments. “Ik dacht dus werkelijk dat jij dat was! Zo schoon”, denkt ook actrice en schrijfster Leen Dendievel erover.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws