Prachtig hoe Loes Van den Heuvel Johny Voners herdenkt: "Is zo altijd bij mij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Prachtig hoe Loes Van den Heuvel Johny Voners herdenkt: "Is zo altijd bij mij"

Prachtig hoe Loes Van den Heuvel Johny Voners herdenkt: "Is zo altijd bij mij"

Loes Van den Heuvel kruipt vanaf maart in de rol van thuisverpleegster Karin Bloemaerts in ‘Familie’. Maar we kennen haar natuurlijk vooral als Carmen uit het eeuwig populaire ‘F.C. De Kampioenen’. Bijna 30 jaar lang speelde ze het ‘sjoeke’ van Xavier Waterslaeghers (Johny Voners).

21 seizoen en 4 langspeelfilms lang stond Loes Van den Heuvel aan Johny Voners’ zijde in ‘F.C. De Kampioenen’. Een getrouwd koppel op de set, de beste vrienden ernaast. Toen Johny in maart 2020 overleed na een lange strijd tegen kanker, viel dat verlies Loes dan ook enorm zwaar.

Vergeten zal ze hem nooit nooit. “Hij blij sowieso aanwezig in mijn leven”, besluit Loes in Story. De actrice kijkt tegenwoordig ook heel graag ‘F.C. De Kampioenen, om haar goede vriend en ex-collega te zien. “Ik kan me daar kostelijk mee amuseren. Zo blij hij levendig in mijn geheugen”, klinkt het.

“Zijn foto staat ook thuis op mijn altaartje tussen kaarsen en edelstenen”, gaat Loes verder. Bovendien heeft ze nog een warm contact met zijn weduwe Annemie. “Haar laat ik ook niet los. De ene dag gaat het goed met haar, de andere totaal niet. Ze is nog volop bezig met zingeving te geven aan haar verdere bestaan zonder Johny”, weet de actrice te vertellen. “In gedachten zal hij altijd bij ons blijven.”

Populair

Laatste nieuws