'Thuis'-kijkers voorspellen comeback van geliefd personage: "Zij keert terug" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers voorspellen comeback van geliefd personage: "Zij keert terug"

'Thuis'-kijkers voorspellen comeback van geliefd personage: "Zij keert terug"

Thuis’-kijkers moeten de laatste tijd heel wat personages vaarwel wuiven. Zo is Lowie voor een tijdje op bezoek bij Kaat in Finland, is Thilly weer op wereldreis vertrokken, vertrekken Waldek en Nora straks voorgoed naar Zwitserland en gaat de dementerende Veerle heel snel achteruit. Maar de trouwe fans geloven niet dat iedereen effectief zal verdwijnen.

Neem nu Thilly (Lauren Müller), die weer met de noorderzon verdwenen is. Na een wandeltocht naar een waterval heeft de reisduif niets meer van zich laten horen. Elke mogelijke theorie is op sociale media de revue gepasseerd: vermist geraakt, ontvoerd, gevallen, gestorven of zelfs vermoord door de onbekende jongeman met wie ze meeging. In de reeks denkt Harry (Stan Van Samang) zelfs dat Chris (Danny Timmermans) er voor iets tussen zit.

Maar verdwijnt Thilly wel echt uit de reeks? “Het is moeilijk om daar een antwoord op te geven, want dan zou ik iets over het verdere verloop van het ‘Thuis’-verhaal moeten verklappen en dat kan natuurlijk niet”, zei producer Hans Roggen er eerder al over in TV-Familie. “Wie dus wil weten wat er met welk personage precies gaat gebeuren, moet blijven kijken.”

Enkele aandachtige fans is nu iets opgevallen dat het antwoord lijkt te verklappen. “Ze is nog niet definitief uit de serie geschreven”, citeert Dag Allemaal hen. “Je ziet haar nog steeds in de begingeneriek. Haar exit zal dus niet zo definitief zijn als sommigen voorspellen.” Wij durven te gokken dat we het laatste van Thilly dus nog niet hebben gezien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws