Na MIA-overwinning: Pommelien Thijs blaast fans omver met nóg meer goed nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na MIA-overwinning: Pommelien Thijs blaast fans omver met nóg meer goed nieuws

Na MIA-overwinning: Pommelien Thijs blaast fans omver met nóg meer goed nieuws

Pommelien Thijs was dé ster van de avond op de Music Industry Awards, want ze mocht maar liefst drie MIA’s mee naar huis nemen. Fantastisch nieuws voor de 21-jarige zangeres, maar nu heeft ze nog iets geweldigs te melden.

Pommelien Thijs heeft een bijzonder jaar achter de rug en al dat harde werken werd donderdagavond beloond op de Music Industry Awards. ‘Doorbraak’, ‘Solo vrouw’ én ‘Hit van het jaar’. Deze drie MIA’s gingen allemaal naar Pommelien Thijs en dat is voor haar een droom die uitkomt. “Ik had dit echt niet gedacht”, reageerde ze vol ongeloof.

Het gaat hard voor de zangeres en dat mag je wel heel letterlijk nemen. Zo kondigde ze zopas nog een soloconcert aan in de Antwerpse concertzaal De Roma, maar dat is nu al hopeloos uitverkocht. In minder dan dertig minuten waren alle tickets de deur uit, maar Pommelien heeft nu goed nieuws voor de fans.

Zo krijgen de fans die naast een ticket grepen een nieuwe kans. Op haar Instagramverhaal laat Pommelien weten dat er een extra show in De Roma zal plaatsvinden op 22 juni. De tickets zijn meteen verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap als je deze show niet wil missen!

Na MIA-overwinning: Pommelien Thijs blaast fans omver met nóg meer goed nieuws
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws