Julie Vermeire erg aangedaan door plots overlijden: "Helemaal alleen gestorven" TV en Radio
TV en Radio

Julie Vermeire erg aangedaan door plots overlijden: "Helemaal alleen gestorven"

Julie Vermeire erg aangedaan door plots overlijden: "Helemaal alleen gestorven"

Julie Vermeire, de dochter van acteur Jacques Vermeire, schittert momenteel op tv in ‘Een echte job’. Over haar avonturen in dat VTM-programma onthult ze nu meer en ze praat ook openlijk over een heel aangrijpende gebeurtenis.

Julie Vermeire loopt samen met Sarah Mouhamou, An Lemmens, Andy Peelman en Dominique Persoone drie weken lang stage in het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst. Hoe dat deze vijf bekende Vlamingen juist bevalt, dat krijgen we te zien in ‘Een echte job’ op VTM. In een interview met Dag Allemaal doet Julie nog een erg emotionele onthulling.

Zo krijgt ze de vraag wat voor haar de moeilijkste momenten waren. “De laatste dag heb ik een overlijden meegemaakt, heel onverwacht”, geeft ze toe. “Die persoon was helemaal alleen gestorven, zonder familie in de buurt. In die kamer hing een heel kil gevoel”, legt ze verder uit.

Daarnaast werd ze ook nog nooit van zo dichtbij met dementie geconfronteerd. “Het besef dat je zo kan eindigen, kwam heel hard binnen”, biecht Julie op. Toch vond ze het wel een heel aangename ervaring. “Ik vond het leuk om mee te draaien in de verpleging en voor anderen te zorgen. Dat zit echt in mij. Na de stage zeiden ze dat ik mocht beginnen als ik het wilde”, aldus Julie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws