Pommelien Thijs zwijgt niet langer en heeft duidelijke mening over Camille klaar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs zwijgt niet langer en heeft duidelijke mening over Camille klaar

Pommelien Thijs zwijgt niet langer en heeft duidelijke mening over Camille klaar

Pommelien Thijs, bekend geraakt door ‘#LikeMe’, ondertussen één van de vaste waarden in het Vlaamse muzieklandschap. Samen met Camille Dhont, van wie haar carrière ook dankzij de populaire jeugdserie uit de startblokken schoot, zijn ze dé leading ladies van de Vlaamse popmuziek. Dat hebben ze op de MIA’s opnieuw bewezen.

Niet verwonderlijk dus dat - onder andere - deze twee dames vaak in één adem genoemd worden. Gloria Monserez, ook met dezelfde leeftijd als Pommelien en Camille, hoort ook in dat rijtje thuis.

“In het begin was dat vreselijk vermoeiend”, geeft de ‘Ongewoon’-zangeres toe in Het Laatste Nieuws. “Mensen zien twee meisjes die het goed doen en vinden er niets beter op dan die twee lijnrecht tegenover elkaar te zetten en op elk mogelijk aspect met elkaar te vergelijken. Daar hebben we niet om gevraagd en dat willen we ook niet”, klinkt het klaar en duidelijk.

Maar tussen de vrouwen heerst er alleen maar vriendschap, en absoluut geen concurrentie. “Camille en ik zijn samen opgegroeid in ‘#LikeMe’. Gloria ook trouwens, die komt ook van Ketnet”, gaat Pommelien verder. “Wij gunnen elkaar alles. De vergelijking is niet nodig. We doen het allemaal goed. Joepie. Fijn. Daar mag de kous mee af zijn”, aldus de zangeres.

Populair

Laatste nieuws