"Ik ga van mijn sus!": Gloria Monserez compleet overdonderd door geweldig nieuws TV en Radio
TV en Radio

"Ik ga van mijn sus!": Gloria Monserez compleet overdonderd door geweldig nieuws

"Ik ga van mijn sus!": Gloria Monserez compleet overdonderd door geweldig nieuws

Het gaat hard voor Gloria Monserez. Het 21-jarige tv-gezicht was zowat op elke zender te zien in het voorbije jaar en nu krijgt ze ook nog eens waanzinnig goed nieuws te horen.

Gloria Monserez heeft haar doorbraak bij het grote publiek te danken aan Ketnet. Ondertussen mocht ze ook al ‘Hotel Romantiek’ op Eén presenteren en verving ze An Lemmens in het VTM-programma ‘The Voice van Vlaanderen’. Ook bij SBS ging ze aan de slag, want samen met die zender maakte ze onlangs nog de reeks ‘Liefdestips aan mezelf’.

Afgelopen weekend vonden de Kastaars! plaats en Jani Kazaltzis mocht de award voor ‘Doorbraak van het Jaar’ uitreiken. Niemand minder dan Gloria mocht deze Kastaar! mee naar huis nemen en dat kon ze zelf amper geloven. “Oh my god, echt waar. Ik ga van mijn sus gaan, denk ik”, zei ze meteen.

“Pak je moment”, stelde Jani haar gerust. Vervolgens bedankte ze iedereen die in haar geloofde. In de comments gunnen de kijkers haar deze prijs. “Meer dan verdiend”, “Ze is fantastisch”, “Verdiend en nu op zoek naar een eigen programma, want je doet dit zo goed”, “Zeer lieve en toffe griet”, “Vind haar top” en “Dikke proficiat, goud haantje”, reageren ze onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws