"Beha kwijt?": Gloria Monserez ligt hevig onder vuur door erg gedurfde outfit TV en Radio
TV en Radio

"Beha kwijt?": Gloria Monserez ligt hevig onder vuur door erg gedurfde outfit

"Beha kwijt?": Gloria Monserez ligt hevig onder vuur door erg gedurfde outfit

Afgelopen zaterdag vond de prijsuitreiking van de Kastaars! plaats en ook Gloria Monserez werd daar in de bloemetjes gezet. Hoewel ze de award voor ‘Doorbaak van het Jaar’ in ontvangst mocht nemen, krijgt ze nu ook harde kritiek te slikken.

Dit weekend werden de Kastaars! uitgereikt in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De kastaars! zijn de nieuwste Vlaamse mediaprijzen en verschillende mediagezichten, mediamomenten en tv- en radioprogramma’s werden tijdens de awardshow bekroond. Ook Gloria Monserez kreeg geweldig nieuws te horen.

Jani Kazaltzis mocht de Kastaar! voor ‘Doorbraak van het Jaar’ uitreiken en die mocht Gloria mee naar huis nemen. VTM deelt op Instagram een filmpje van dat geweldige moment, maar in de comments zijn verschillende kijkers allesbehalve mals voor het 21-jarige tv-gezicht.

Ze hebben namelijk heel wat te zeggen over de opmerkelijke outfitkeuze van Gloria. “Beha kwijt?”, “Een behaatje was op zijn plaats geweest” en “Ondergoed is nochtans niet zo duur”, klinkt het onder meer. Bovendien vinden ze ook dat ze schaars gekleed is. “Het was precies fris in de zaal” en “Beetje koud precies”, reageren ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws