James Cooke gelooft zijn eigen ogen niet: "Zalig wakker worden zo" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke gelooft zijn eigen ogen niet: "Zalig wakker worden zo"

James Cooke gelooft zijn eigen ogen niet: "Zalig wakker worden zo"

Dat heel Vlaanderen James Cooke volledig in hun harten heeft gesloten, hoeven we u niet meer te vertellen. Dat werd afgelopen weekend nog maar eens bewezen toen de ‘James De Musical’-presentator met de ‘Kastaar!’ voor ‘Mediapersoonlijkheid van 2022’ naar huis ging.

Toch blijft James Cooke stomverbaasd door zijn enorme populariteit. “Amai, dit had ik echt niet verwacht. Dat klinkt goedkoop, maar het is echt zo”, klonk het toen hem de award overhandigd werd. “Ik ben een gigantische fan van alles wat Dieter Coppens doet, Tom Waes, the master of television, en Fien Germijns, de vrouw die iedereen doet lachen.” Waarna James ook van zijn moeder tot iedereen achter de schermen uitgebreid bedankt.

Maar ook op Instagram schrijft de presentator nog een welgemeend dankwoordje neer. “MERCI! MERCI! MERCI!”, schreeuwt James het uit. “Deze ochtend mocht ik met deze ‘Kastaar!’ naast mij wakker worden. ‘Mediapersoonlijkheid 2022’. En dat komt allemaal door jullie! Mijn dank is groot!”

Zijn dank is groot, zijn achterban nog veel groter. “Proficiat”, “Meer dan terecht”, “Dubbel en dik verdiend”, “Zo blij voor jou”, “Topper”, ‘Jij moest winnen”, “Je bent een prachtig mens, je maakt iedereen blij” en “Je mag trots zijn op jezelf”, klinkt het in de comments.

Populair

Laatste nieuws