"En dat als journaallezer!": Riadh Bahri lokt reacties uit met opvallende outfit TV en Radio
TV en Radio

"En dat als journaallezer!": Riadh Bahri lokt reacties uit met opvallende outfit

"En dat als journaallezer!": Riadh Bahri lokt reacties uit met opvallende outfit

Dit weekend werden de Kastaars! uitgereikt en ook Riadh Bahri woonde samen met zijn collega’s van ‘Het Journaal’ de awardshow bij. Het nieuwsanker trok voor deze speciale gelegenheid een bijzondere outfit aan en daar krijgt hij meteen heel wat reacties op.

In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs kon er zaterdagavond heel wat schoon volk gespot worden op de rode loper. De BV’s lieten zich namelijk van hun beste kant zien op de Kastaars! en ook Riadh Bahri was van de partij. “Voor de outfit koos ik voor wat Prada vibes en mijn budget was snel op dus kocht ik maar geen hemd”, schrijft hij op Instagram.

"Beetje gewaagd? Ah neen. Geen zorgen, in ‘Het Journaal’ zal ik mijn hemdje wel aantrekken hoor”, lacht hij. Al snel kreeg hij in zijn inbox leuke berichtjes binnen en dat doet hem deugd. “Ik vind het te gek om te zien dat je zo jezelf bent, als journaallezer. En dat veronderstelt dat dat niet zou kunnen, maar je kunt je zo makkelijk conformeren aan het nette pak en dito uitstraling. Maar dat je dat niet doet: heerlijk om te zien”, klinkt het.

Ook in de comments onder zijn Instagrampost is iedereen fan van zijn gedurfde outfit. “Gewoon jezelf zijn en je bent een voorbeeld voor velen”, "Zalig”, “Superveel respect voor je”, “Onze Harry Styles”, "De max", "Topper", "Een echte kameleon", "Niks mis mee", "Leuk gezegd", “Mooi hoe je gedurfd altijd jezelf blijft”, “Bam", “Ziet er goed uit” en "Mooi statement", reageren zijn volgers onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws