Na 'Kastaar!'-overwinning: Birgit Van Mol maakt nog meer heuglijk nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na 'Kastaar!'-overwinning: Birgit Van Mol maakt nog meer heuglijk nieuws bekend

Na 'Kastaar!'-overwinning: Birgit Van Mol maakt nog meer heuglijk nieuws bekend

We leerden Birgit Van Mol vooral kennen als presentatrice van onder andere ‘Telefacts’ of als nieuwsanker bij ‘VTM NIEUWS’. Maar vandaag kennen we haar vooral als de stem van ‘De kroongetuigen’. De podcast die afgelopen zaterdag serieus in de prijzen viel tijdens de ‘Kastaars!’.

‘De kroongetuigen’ sleepte afgelopen zaterdag de ‘Kastaar!’ voor ‘Podcast van 2022’ in de wacht. “Dat is een speciaal gevoel. Heel erg bedankt aan iedereen die op ons heeft gestemd”, klonk het bij Birgit Van Mol toen ze de award in handen kreeg.

Vlak voor de jaarwisseling kwam seizoen drie van de true crime-podcast uit. Met meer dan twee miljoen luisteraars was het dan ook geen al te grote verrassing dat ‘De kroongetuigen’ afgelopen weekend in de prijzen viel. En door het enorme succes werd nu ook een vierde seizoen aangekondigd.

“Wel, ik was van plan om het nog even geheim te houden, maar ik zal het nu al zeggen. Er komt een vierde seizoen”, wist Birgit zaterdagavond vol trots te vertellen. “Dat is veel meer dan iedereen van ons ooit had durven te hopen, dus aan iedereen die er ooit aan meegewerkt heeft: ook proficiat en dankjewel!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws