"Eigenlijk véél te weinig": Regi onthult hoeveel hij echt verdient per optreden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Eigenlijk véél te weinig": Regi onthult hoeveel hij echt verdient per optreden

"Eigenlijk véél te weinig": Regi onthult hoeveel hij echt verdient per optreden

Regi is al jaar en dag een vaste waarde in de Vlaamse showbizz. Toch vindt hij zelf dat hij niet heel veel verdient met een optreden. Daar verklapt de dj nu meer over in ‘Het Huis’.

Deze week mag Eric Goens Regi ontvangen in ‘Het Huis’. In de laatste aflevering van de reeks onthult Regi onder andere dat zijn passie voor muziek de boosdoener is voor de breuk tussen hem en Elke Vanelderen. Niet alleen vertelt hij meer over die echtscheiding, hij praat ook over zijn carrière.

Zo geeft hij toe dat hij vooral optreedt voor het pure plezier. “Geld is geen drijfveer”, aldus Regi. Vervolgens verklapt hij ook wat hij juist krijgt voor een optreden. “Wie mij met de hele bende artiesten vraagt, betaalt 30.000 euro. Wil je me solo, dan kost dat 8.500 euro”, zegt hij. “Dat is eigenlijk veel te weinig”, klinkt het.

Hoewel hij dat bedrag eigenlijk te weinig vindt, wil hij dat de organisatoren ook iets kunnen verdienen. “Het is en blijft toch maar Vlaanderen. Maar het is en blijft peanuts”, zegt hij. Vervolgens vergelijkt hij deze prijzen met andere bekende dj’s. “Ik ben het cateringbudget van sommige artiesten. En dat is niet om te lachen”, besluit Regi.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws